Nieuws

 • Vacature administratieve medewerker

  27 mei 2021

  RDVA zoekt een Nederlandstalige medewerker voor administratieve en communicatieve taken. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en dynamische collega om ons bureau in Antwerpen te versterken. Wij bieden een leuke werkplek in een enthousiast, familiair team bestaande uit 11 collega’s. Het takenpakket is veelzijdig en bestaat uit zowel administratieve taken (facturatie, aankoop materiaal, …) als communicatieve taken (update website en sociaal media, evenementen organiseren, publicaties beheren, …) met als doel de zichtbaarheid van het bureau te versterken. Deze taken nemen elke werkdag zo’n 4 tot 5 uur in beslag. Loon en statuut (zelfstandige of werknemer) is te bespreken.

  Heeft u interesse in deze vacature, stuur uw CV naar jobs(at)rdva.be

 • Vacature architect/ stagiair architect

  RDVA zoekt een Nederlandstalige (Ir.) architect met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve collega om ons bureau in Antwerpen te versterken. Wij bieden een leuke werkplek in een enthousiast, familiair team bestaande uit 11 collega’s. We zoeken iemand die met ons wil groeien als architect. Ervaring mag maar is zeker geen vereiste. U krijgt uw eigen verantwoordelijkheden waarbij u het bouwproces van A tot Z kan ervaren.

  Bent u deze creatieve, gedreven, verantwoordelijke en enthousiaste collega waarnaar we op zoek zijn? Stuur dan uw CV en portfolio jobs(at)rdva.be