Nieuws

 • Vacature architect

  01 augustus 2018

  RDVA zoekt een Nederlandstalige architect met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp, om aanbestedingsdossiers, werfopvolging en wedstrijden te behandelen. U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau, creatief en een onafhankelijke, harde werker. 

 • Vacature administratief medewerker

  01 augustus 2018

  RDVA zoekt een collega voor administratieve ondersteuning (beheer kantooragenda en planning, bestellen van materiaal, facturatie, update van website,...) U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau en nieuwsgierig naar ontwerp. Werk op zelfstandige basis. Werkuren en uurloon te bespreken. 

 • Vacature stagiair architect

  01 augustus 2018

  RDVA zoekt een Nederlandstalige stagiair met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp. We zoeken iemand die met ons wil groeien als architect. U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau, creatief en een onafhankelijke, harde werker.

 • Eerste plaats prijsvraag Haaltert

  31 juli 2018

  'Parkrand Dwarsstraat', het ontwerp van 2DVW Architecten (ism. met Studie10) wint de prijsvraag voor +/- 25 nieuwe woningen te Haaltert

 • 2DVW Architecten wint prijsvraag

  12 juni 2018

  2DVW Architecten bvba wint prijsvraag met hun ontwerp ‘Tussen park en tuin: wonen tussen het levendige publieke park en de rustige private tuinen'

 • Winnend ontwerp voor Oudemansstraat in Antwerpen!

  11 september 2017

  2DVW wint wedstrijd van AG Vespa met een ontwerp voor de Oudemansstraat in Antwerpen