Nieuws

 • Vacature stagiair architect

  22 februari 2020

  RDVA zoekt een Nederlandstalige stagiair met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp, om ons team te versterken. We zoeken iemand die met ons wil groeien als architect. U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau, creatief, een onafhankelijke en harde werker. 

  Stuur uw CV en portfolio waaruit uw technische- en ontwerpkennis en kunde blijkt naar jobs@rdva.be 

 • Vacature administratieve (interieur-)architect

  22 februari 2020

  RDVA zoekt een junior Nederlandstalige assistent (interieur-)architect om ons team te versterken bij ontwerpwerk en administratieve opvolging. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde freelancers die op zelfstandige basis kunnen werken. Het takenpakket bestaat uit (interieur)ontwerp, behandelen van bouwaanvraagdossiers, opmaak portfolio's en kandidaatstellingen, beheer van planning en publiciteit.

  Stuur uw CV en portfolio naar jobs@rdva.be 

 • Eerste prijs in Gooreind!

  25 januari 2020

  2DVW (JDWA + RDVA) wint samen met Atelier Ruimtelijk Advies de prijsvraag voor de openbare ruimte van een nieuwbouwproject in Gooreind, België.

 • Winnend ontwerp voor Rumst!

  18 januari 2020

  2DVW (JDWA+ RDVA) wint de wedstrijd voor 37 nieuwe betaalbare woningen in Rumst, België. Het nieuwe programma is informeel in de context geïntegreerd en verdubbelt de hoeveelheid openbare ruimte in de bestaande straat.

 • 2DVW-trip

  30 oktober 2019

  Vorige week ging 2DVW op uitstap. We bezochten met het hele team verschillende werven waaronder Schuurblok Ranst,Polderparel, Woonhof Klimop en 't Ankerhofke.

 • 2DVW wint prijsvraag Dwarsstraat Haaltert!

  28 juni 2019

  Het winnend ontwerp wil 24 nieuwe woningen realiseren op een compact kavel te Haaltert.