Nieuws

 • Vacature administratieve medewerker

  27 mei 2021

  RDVA zoekt een Nederlandstalige medewerker voor administratieve en communicatieve taken. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en dynamische collega om ons bureau in Antwerpen te versterken. Wij bieden een leuke werkplek in een enthousiast, familiair team bestaande uit 11 collega’s. Het takenpakket is veelzijdig en bestaat uit zowel administratieve taken (facturatie, aankoop materiaal, …) als communicatieve taken (update website en sociaal media, evenementen organiseren, publicaties beheren, …) met als doel de zichtbaarheid van het bureau te versterken. Deze taken nemen elke werkdag zo’n 4 tot 5 uur in beslag. Loon en statuut (zelfstandige of werknemer) is te bespreken.

  Heeft u interesse in deze vacature, stuur uw CV naar jobs(at)rdva.be

 • Eerste prijs in Gooreind!

  25 januari 2020

  2DVW (JDWA + RDVA) wint samen met Atelier Ruimtelijk Advies de prijsvraag voor de openbare ruimte van een nieuwbouwproject in Gooreind, België.

 • Winnend ontwerp voor Rumst!

  18 januari 2020

  2DVW (JDWA+ RDVA) wint de wedstrijd voor 37 nieuwe betaalbare woningen in Rumst, België. Het nieuwe programma is informeel in de context geïntegreerd en verdubbelt de hoeveelheid openbare ruimte in de bestaande straat.

 • 2DVW-trip

  30 oktober 2019

  Vorige week ging 2DVW op uitstap. We bezochten met het hele team verschillende werven waaronder Schuurblok Ranst,Polderparel, Woonhof Klimop en 't Ankerhofke.

 • 2DVW wint prijsvraag Dwarsstraat Haaltert!

  28 juni 2019

  Het winnend ontwerp wil 24 nieuwe woningen realiseren op een compact kavel te Haaltert.

 • Paandererf

  21 juni 2019

  Nieuwe foto's van het project Paandererf door Milena Villalba

  Gerelateerd project